Maila oss på parc-ferme@bilsportborsen-rallycup.se>> om allt som händer i BBRC.



061219

Vi vill med en ny logga överst önska alla en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År. 



061217

Missa inte Rallybilar.se>> BBRC:s egna forum finns där för att diskutera alla olika saker som man kan tänkas vilja diskutera.



061217

Missa inte Rallybilar.se>> BBRC:s egna forum finns där för att diskutera alla olika saker som man kan tänkas vilja diskutera.



061216

Ni har väl inte missat nya numret av Bilsport Börsen som är ute i handeln nu?? Stort *Månadens Tävling* reportage om Skilling 50 med bilder på allt och alla, ja, nästan i alla fall. En värdig avslutning på 2006 års cup blev det med besked! 



061127

Dagens bild blir på Simon Johansson, Bilsport Börsens byggansvarige för Folkracebygget på Bilsportmässan i helgen. På bilden kör Simon det fordon han är bäst på att köra, dammsugare... Bilsport Börsens redaktör Thomas Lindberg dokumenterar framfarten.




061126

Bilsportmässan är över för i år, och som synes på bilden, så fanns BBRC representerad på mässan. 




061125

Ny länklogo i högermenyn till Rallybilar.se>>



061124

Bilsport Mässan i Älvsjö har öppnat och Bilsport Börsen Rallycup finns med på en liten hörna, det visas rallyfilm i Bilsport Börsens monter bland annat från årets tävlingar. 

I montern realesar man även en nyhet, en helt ny hemsida som heter www.rallybilar.se där man kan registrera sig och lägga upp bilder på sin, rallybil, eller pågående projekt, skriva i bloggar och forum och en massa annat skoj.. Jaha? Undrar säkert ni, vad har det här med Bilsport Börsen Rallycup att göra? Jo.. Ett tips är, kolla i forumet, där finns olika huvudämnen, givetvis är BBRC ett huvudämne.. 



061123

I morgon kl. 10.00 öppnar Bilsport Mässan i Älvsjö och vi kan avslöja att i tidningen Bilsport Börsens monter så kan man se film från samtliga tävlingar i årets cup, lite finkultur för mässbesökarna alltså. Det finns även lite reklam för BBRC i Bilsport Börsens monter. Montern bör dra en hel del besökare, för där ska dom bygga en folkracebil på 3 dagar.. Det är troligen den bilen som Micke Bogren ska tävla med nästa år i cupen

Det realesas även en nyhet i montern som har en "viss" anknytning till BBRC.. Vi avslöjar vad i morgon här på hemsidan...  




061123

Vi har fått mail.

Hej. min anledning till att inte köra hela serien är just att 4wd skall starta först i alla tävlingarna, för övrigt är det inget överhuvudtaget att anmärka på när det gäller Er utmärkta serie, så jag kommer nog att åka någon av tävlingarna.
Med vänliga hälsningar, Mikael Wehlin, Kristianstads MK



061122

Ni som tävlar, ni missar väl inte att läsa på sidan 5 i Thorleif Olssons reportage här?? Har man inte varit med att arrangera en tävling så kan det vara nyttigt, för man trycker inte fram en rallytävling över en kopp kaffe på en fikarast precis.  Å så passar vi på att ta med en idolbild på Betty Boop, äsch, Bitte Bopp, nämen då var då själva den då, Bitte Blansch ska det ju vara naturligtvis, så dumt det kan bli då.. Popopppidoooo......
 



061121

Nu är det här, årets sista tävlingsskildring av Thorleif Olsson på Motorsport4sale>> med reportage från Skilling 50, på ett nytt och lite annorlunda sätt. Man du, ta inte allt du läser med för stort allvar.



061121

I helgen är det Bilsportmässa i Älvsjö som vanligt i November, kika in på deras hemsida här www.bilsportmassan.se>>  



061118

Många har frågat varför vi inte har någon gästbok här på sidan, Spam, alltså totalt meningslösa inlägg, inlagda av ett program i en dator med reklam för tabletter, sexhjälpmedel osv är den stora orsaken till detta, ni som surfar runt på nätet vet precis vad som avses. 

Men hav förtröstan, vi kan avslöja att inom inte en alltför avlägsen framtid så kommer det att finnas möjlighet att skriva av sig i ett BBRC forum, men kanske inte riktigt som det brukar vara...



061116

Vi har fått mail.

Hej!

Jag håller med om att det kan kännas lite jobbigt för B-förarna att köra mot A-förarna i Gr H. Med erfarenhet av detta och tidigare års bristande intresse från 4WD åkarna att köra BBRC så håller jag med om att slopa deras egna klass i förmån för B-förarna.

Om det nu blir så att någon 4WD åkare bestämmer sig kör att köra hela cupen och dänga dit alla 2WD bilar så får man ta det.

Hälsningar Tobias Andersson, Karlskrona AK 



061116

Bilder från Skilling 50 finns på racebilder.se>>

Direkt till bilderna här>>



061115

Ni har väl inte missat senaste numret av Bilsport Börsen som är ute nu? 

Läs om duelllen mellan totalplacerade 2:an och 4:an i Klass 6.

Micke "Al-Quaida" Bogren och Bosse "Snorbromsen" Wallman.

Ett mycket lästvärt reportage som kan sammanfattas i korthet så här...

Hur en välbyggd potent rallybil kör ifrån en folkracebil med monterade lysen på en asfaltbana.



061114

Nu är det på gång med Thorleifs reportage från Skilling 50, vi har fått en försmak på det med en bild på Daniel Andersson & Madelene Andreasson från MSK Kvarnvingarna i Klass 2/Grupp E . 



061114

Tabellen för Klass U är justerad



061113

Vi har fått mail.

Hej.

Idag finns en artikel med Thomas Grönberg och Gunnar Lundin i Östran. Se länk här>> 

Mvh Jerker H



061108

Vi kör en påminnelse... Det är NU ni ska tycka till... 

Förslag till ny klassindelning: 

Eftersom 4WD inte lockar några startande så är förslaget för ny klassindelning nästa år så här: 

Klass 6: 
A-förare: 4WD & 2WD: Grupp H, Grupp A, Grupp N, Nationell Special.
4WD startar ALLTID först i klassen.

Klass 7: 
B-förare: 4WD & 2WD: Grupp H, Grupp A, Grupp N, Nationell Special.
4WD startar ALLTID först i klassen.

Klass 8: 
C-förare: 4WD & 2WD: Grupp H, Grupp A, Grupp N, Nationell Special.
4WD startar ALLTID först i klassen.

Maila oss på parc-ferme@bilsportborsen-rallycup.se>> era synpunkter på detta. 



061107

Bilder från Skilling 50 finns på Skillingaryd.nu>> Men vi knycker väl en i högen...
Hrmm.... Är det verkligen från Skilling 50?? Vi gissar att antingen är fotot taget vid Nattorientering som hölls av föreningen "Vi som saknar lokalsinne" eller så är det Nattvandrarnas lokalavdelning "Mammor på Stan" 




061107

Reportage från Skilling 50 hos Ericsson Motorsport här>>



061106

Rallyfoto från i lördags hos Ericsson Motorsport här>>



061106

Mail från David Lindström. 

Hej!

Jag och Fredrik Karlsson, ARC, ser gärna att det blir en B-förar klass till nästa år. Fredrik har medvetet valt att åka 142 under året i BBRC just för att det inte fanns någon B-klass. 142 ska parkeras ett tag till förmån för hans svarta 242 och då har vi båda resonerat om att vi kanske står över BBRC nästa år eftersom det inte finns någon B klass. Jag själv kanske hade stått över någon tävling i BBRC i år om det inte hade varit så att jag hade haft fria starter i Småland under året.

En egen B-förar klass ser vi båda två som ett steg framåt och kommer att ligga i rätt vågskål när vi gör upp planer för nästa år.

I sammanhanget kan nämnas att man provat att köra 4wd och 2wd tillsammans i energicupen utan större problem. Det är väldigt få 4wd bilar som åker de mindre tävlingarna.

Rally har alltid varit en material-sport. Du kan köpa en 2wd vinnarbil lika väl som en 4wd vinnarbil. Kvarstår att styra eländet, vilket inte alltid är så lätt...

Fredrik och jag är för förslaget att slopa 4wd som enskild klass och dela upp A- och B-förare.

David Lindström 

# Vi tackar för kommentaren och hoppas fler gör sin röst hörd.



061106

Mail från Stefan Stigemyr.

Tack för en snabb uppdatering av totalsammanställningen !
Men jag har nog fått mina klass 6 poäng i fel tävling ? eller ? Jag o Sune har fått dom i samma tävling. Sen är det nog oxå så att det inte bara är jag som har patent på att ta poäng i 2 klasser. Jag tror att Boaltarn har gjort samma !!
Mv rallyhälsningar www.stigemyr.se 

# Tabellen för Klass 7 är justerad enligt önskemål



061106

Mail från Hishultárn

Hej kolla gärna slutställningen mellan 5an och 6an.
MVH Hasse. 

# Tabellen för Klass 6 är justerad enligt önskemål.



061105

It´s not over before the fat lady sings... Men nu har hon sjungit klart, för nu är det slut för i år.. Finaltävlingen Skilling 50 i regi av Skillingaryds MK är avklarad och som en lagom uppmjukning inför det så kom i fredags nyaste numret av Bilsport Börsen till prenumeranterna i brevlådan, och där hittar vi ett duellreportage från Emmaboda mellan Trekantens Al-Qaida medlem Micke "Latextrosan" Bogren och Bosse Wallman som har Karlskrona församlings största snorbromsar.
 

Hur det gick? Tja, Bogren har väl aldrig haft ordning på sin folkracebil så det var väl rätt lätt gissat va? Förresten, vet ni varför dom ligger ner och bryter arm framför bilarna? Jo, det hade sett så fånigt ut om Bogren skulle stått bredvid bilen på tåspetsarna för att kunna hänga med armbågen på framkofångaren, han är ju "o-lång" i rocken den lille terroristen.



061105

Samtliga klassresultat är räknade.
Maila oss på parc-ferme@bilsportborsen-rallycup.se>> om ni hittar några fel.



061105

Förslag till ny klassindelning: 

Eftersom 4WD inte lockar några startande så är förslaget för ny klassindelning nästa år så här: 

Klass 6: 
A-förare: 4WD & 2WD: Grupp H, Grupp A, Grupp N, Nationell Special.
4WD startar ALLTID först i klassen.

Klass 7: 
B-förare: 4WD & 2WD: Grupp H, Grupp A, Grupp N, Nationell Special.
4WD startar ALLTID först i klassen.

Klass 8: 
C-förare: 4WD & 2WD: Grupp H, Grupp A, Grupp N, Nationell Special.
4WD startar ALLTID först i klassen.

Maila oss på parc-ferme@bilsportborsen-rallycup.se>> era synpunkter på detta. 



061105

Klass U: 

Zejlon & Borgström har i vanlig ordning sin sekundfight och av SS-tderna att dömma, så har det varit både "ge och ta" mellan start & målskyltar.  Zejlon avgår med klasseger, men segern i cupen går ohotat till Kräbblebodas Stolthet Rickie Borgström 

Cindy Brűggeman är trea i finalen, men tar en 2:a plats i cupen. Det är första gången vi har en tjej på pallplats i Klass U! SKITSKOJ!!!


Klass 1: 
Mats Karlsson SMK Eksjö tar hem sin andra 10-poängare för i år och har därmed vunnit klassen före Björn Borgqvist med numera 4WD åkande Anders Jonasson som 3:a. Arne Nörager gjorde ett rejält kliv uppåt i tabellen och är 4:a på samma poäng som Jonasson och tittar man i resultatlistan så ser man att han har transportprickat bort en 3:e plats i cupens totaltabell.

Klass 2: 
Mats Adolfsson SMK Eksjö rycker åt sig dagens 10-poängare och tar även han ett jättekliv upp mot pallplats men missar den med 2 sketna points och får nöja sig med att sluta 4:a i årets BBRC. Surt sa räven om rönnbären! 

David Bellborg gör det som förväntas av honom, glider hem en 8-poängare och gör sin cupvinst kassaskåpssäker. Nåja, det var väl kanske lite stora ord för dom 3 poängen som han är före Robert Karlsson med, men Roberts 33 poäng är dock med en betryggande marginal ner till Fredrik Schjölin som har 20 poäng på 3:e plats i cupen. GRATTIS allihop och se till att klassa upp er nu, ni som ska!
 

Fyra slutar som ovan sagt Mats Adolfsson  före Daniel Andersson och med Michael Stark som 6:a. Patrik Sundqvist
är total-sjua före Marcus Johnzon. 

Klass 3: 
Samuel Lindahl vinner och tar hem sin första 10-poängare i BBRC-samanhang och därmed också ett kliv rätt in på prispallen, en 3:e plats totalt gav det. Andra platsen går till Andreas Eriksson som även tar anspråk på 2:a platsen totalt i cupen. Thomas Grönberg tillskansar sig en 7-poängare med sin 3:e plats och säkrar sin totalseger i cupen. 

Klass 4: 
Mats Wilhelmsson från hemmaklubben SSMK vinner klassen och dom 10 poängen tar honom upp till en total 4:e plats i samandraget. Wilhelmsson är före Ydres Mikael Grahn som med dagens 2:a plats tar sig precis in på prispallen på en 3:e plats totalt sett i cupen. Bengt Borgström är 3:a men dom 7 poängen förändrar inte hans total placering i cupen ett smack, han är och förblir två. På en 4:e plats med 6 poäng hittar vi cupvinnaren Johan Alser, han var 2 poäng före Borgström innan Skilling 50, nu är han endast 1 poäng före, totalseger med minsta möjliga marginal alltså. 

Klass 5: 
Med 2 olika som tagit poäng i klassen så blir det enligt reglerna ingen prisutdelning då det krävs minst 3 startande i en majoritet av tävlingarna för att prisutdelning ska ske.

Klass 6: 
Suck.. Detta sorgebarn till klass av missanpassade drumlar och figurer. Vinner klassen gör Batman med 1.2 sekunders marginal till Latextrosans beskyddare, Al-Qaida terroristen från Trekanten. 

Batman som för övrigt inte laddar upp inför en tävling som dom flesta andra med att köra många tävlingar och få upp ett högt tempo, nej, inte Batman inte, han bejakar sin kvinnliga sida och när alla andra tävlade i Ekratten förra helgen så var han och fick ansiktsbehandling, undrar rätt om han har rosa innetofflor med vita kanintofsar på med? Men vi stödjer Batmans inställning till fullo, det behövs mer kvinnor i Klass 6 och Batman håller sin ställning som den största feministen klassen har.
 

Bosse Wallman är 3:a efter dom båda fjollorna ovan, ca 6 sekunder efter, Wallman är dock dryga ½-minuten före Mikael Ring, som dock behåller sin pallplats och 5:a i klassen är Hans "Hishultárn" Aronsson före Boaltar´n på 6:e plats.

Cupställningen totalt sett slutar med vinst för Läderlappen före Latex-Bogren med Mikael Ring som 3:a. Wallman 4:a totalt och 5:a är Hishulta-Hasse före
Eduardo El-Nystrom, illegal båtflykting från Gotland.

Klass 7: 
Mats Lundholm med sin stora 940 är snabbast, en dryg ½-minut före Jerry Gustavsson i mål med dagens snabbaste B-förare, David Lindström från SSMK som inkasserar en 7-poängare för sin 3:e plats i klassen. Stefan Stigemyr har patent på att ha poäng i flera olika klasser och drittlar till sig en 6-poängare så han finns med även i den här tabellen.
Gränna Motorklubbs Hasse "Gas" Gustavsson roffar åt sig 5-poängaren med sin Skoda-ersättare före Jens Persson SMK Hörby, även han i en Renault Clio.

Totalt sett så vinner Jerry Gustavsson klassen före Mats Lundholm med den evige pallplatsdeltagaren Mattis "Jag vill ha en egen gummiboll" Olsson som 3:a. Det är väl endast ett enda år som inte Mattis stått på pallen sedan 2001 om vi inte minns helt fel? Stort Grattis till er alla. 

Klass 8: 
Hemmaåkaren och nykomlingen i BBRC samanhang Christoffer Carlsson i en Opel Ascona vinner och kliver rätt upp på en 8:e plats i totaltabellen. Tomas Olsson Tjust MK idkar 3-stegs längdhopp från 5:e plats i cupen till en total 2:a plats med sin 8-poängare han inkasserar i Skilling 50. Samma sak med Jimmy Josefsson som tar ett jättekliv uppåt i tabellen totalt sett från en 8:e placering till en total 3:e plats totalt sett med dagens 7-poängare. 6-poängaren går till Pontus Mejving före Andreas Johansson Nybro AC som femma. 

Totalt sett då? Jodå, dagens 6:e plats för Roger Salomonsson fyller på hans poängskörd och det blir en vinst IGEN i cupen, GRATTIS! Tvåa är som sagt Tomas Olsson före Jimmy Josefsson. 


That´s all folks... STORT GRATTIS till er ALLA!! (Även du Bogren
)




061105

Resultatlistan från Skilling 50 finns här finns här i Excel-format>>




061105

Film från Skilling 50 finns på Motorsport4sale här>>



061105

Medan vi väntar på resultatlistan så finns ju alltid möjligheten att i Skillingaryds MK:s gästbok tacka för en fin tävling om man så önskar.  SSMK>>



061105

Första informationen efter Skilling 50 vi hittat finns på Ericsson Motorsports här>>



061105

Medan vi väntar på att Betty Boop (Opsiiiiiiiii... Bitte Blansch menar vi förståss
) ska vakna och daska ut en liten resultatlista så kan vi rekommendera Ericsson Motorsports inför reportage i fredags>>



061101

........... dax igen för lite tips & trix....... 
Den olottade anmälningslistan finns troligen här fortfarande>>

Klass 4: C-påsar i standard Volvos är dagens objekt!!! 6 av tio-i-topp i resultatlistan finns på plats.

Överst i resultatlistan och överst på anmälningslistan finns Johan Alser från avkroken Vetlanda RRC, han är 2 poäng före Bengan Borgström från Supermetropolen Kräbbleboda City som ligger mitt i ingenstans. Tar Bengt sig bara i mål, så är han MINST 2:a i klassen totalt sett, men bryter han och 3:an Joakim Nilsson Åtvidabergs MK vinner, då är Bengan Boy 3:a helt plötsligt. Johan Alser däremot, han kan bära sig hur illa åt som helst, sämre än 2:a blir han aldrig vad han än kör ikull för något.
  

Även 4:e placerade Mikael Grahn från Ydre MK samt hemmaåkaren Anders Wilhelmsson ligger inom poängzonen för en möjlig pallplats. 

Tjahapp! Hur går det då måntro? Ny tävlingsort, mörkerkörning, eventuellt är det halt till på köpet efter allt Lapp-Mjäll som singlat ner, så vi tror STENHÅRT på en vinst för Anders Wilhelmsson Skillingaryds MK före Johan Alser med Bengan Boy från Kräbbleboda som trea. Fyra är Mattias Roth MSK Kvarnvingarna före Magnus Lundin SMK Eksjö som har proffshjälp i högerstolen.


Klass 5: Här är det lika många anmälda som vanligt...

Men här hittar vi troligen också dagens totalsegrare Andreas Magnusson som gjort sig rikskänd i år med sina fina resultat.

To be contiuned..............



061031

Presstopp!! 

Bilsport Börsen med skjutjärnsjournalisterna Thomas Lindberg & Fredrik Frisell i spetsen kommer på besök till Skilling 50 på lördag, så snabba på och efteranmäl er nu så ni kommer med i reportaget..!! Syns man inte, så finns man inte!!  



061031

........... då fortsätter vi igen....... Anmälningslistan finns här fortfarande>>

Klass 2: Av dom 10 första i resultatlistan saknas bara 8:an och 10:an i tabellen, otroligt KUL!!!  

Oavsett hur det går på lördag så är 1:a och 2:a platserna vikta åt Ryds David Bellborg och Ljungbys Robert Karlsson, sen vem som är etta och tvåa, det får dom köra om, och det får dom faktiskt göra med besked, för det sämsta som kan hända, det är att Robert vinner före David, för då blir det lottning mellan dom vem som vinner och vem som är tvåa, så ska dom köra om det och inte singla slant, så får dom STÅ PÅ som tusan!!
  

3:e placerade Fredrik Schjölin har endast 3 poängs marginal ner till 4:an Patrik Sundqvist som har 11 poäng precis som 5:an Michael Stark. 10 poäng har 6:an  Daniel Andersson och Mats Adolfsson på 7:e plats har 8 poäng. En snabb titt i resultatlistan ger oss svaret att ända ner till 13:e placerade Dan Skärin Skillingaryds MK har chans till en 3:e plats totalt i cupen, en rysare så bra som något!! SÅ LADDA NU REJÄLT, Glöm inte le brett när ni åker förbi Bilsport Börsens kameror.


Hur det går? Bellborg vinner före Robert. Erik Bergman från hemmaklubben är 3:a före Schjölin med Adolfsson som 5:a.. PLÄTTLÄTT!!
För övrigt så har Erik Bergman deklarerat att han vinner klassen skitenkelt!! (< Det var dagens HETS)

Klass 3: Här det lite sämre uppslutning av poängplockarna, Thomas Karlsson S:a Sunnerbo MK är inte anmäld? Är han sjuk?? 

1:a och 2:a platserna totalt i cupen står mellan Thomas Grönberg Emådalens MK och Andreas Eriksson Gullabo RC, ja, om inte Andreas bryter och Samuel Lindahl vinner, för då är Andreas 3:a och Samuel 2:a, snurrigt värre.. 

Hur det går? Det här blir det svårtippat, tex så är Morgan Olsson Vimmerby MS anmäld, hur snabb är han på onotat? Samuel Lindahl Norrahammars MK är en snabb rackare, snabb är Claes-Erik Eriksson Kinds MK också, men dock inte så ofta
.. 

Vårt tips är. Samuel Lindahl 1:a, Andreas Eriksson 2:a, Morgan Olsson 3:a före Claes-Erik Eriksson som fyra. Thomas Grönberg ser till att hans 1:a plats är ohotad och tar sig i mål på en 5:e plats, som räcker till alla hans förväntningar om en cupseger. Sist kommer troligen Gert Bengtsson Ryds MK.
(<Mer HETS)

To be contiuned..............



061031

Vi har fått mail från Daniel Borgqvist i Klass 1!

Ni får nog ta en närmare titt på starlistan ifrån GMS-Jakten. Daniel Molin var snabbast på ss1 där innan han åkte av på efterföljande sträcka och bröt tävlingen efter att ha haltat ut sista biten. Så nån nykomling är han inte i cupen.
/Daniel

Vi kommenterar: Han har ju inga poäng, då är man nykomling!
 



061029

Då har ordinarie anmälningstid till Skilling 50 slagit igen och vi tänkte ta en titt på vilka som har anmält sig. Anmälningslistan finns här>>

Klass U: Rickie Borgström leder Klass U och är givetvis anmäld, men varken 2:an, 3:an eller 4:an är anmälda. Däremot 5:an Pierre Melin och 6:an som är förra årets toppman, Christoffer Zejlon. När det gäller Zejlon så noterade vi att nybygget av en 940 VOC var utannonserat och nu undrar vi ju givetvis vad det blir istället, ett litet skvallermail till 
parc-ferme@bilsportborsen-rallycup.se>> skulle smaka mumsfillibabba. 

Vem som vinner? Det gör Rickie före Zejlon, tveklöst!! Så nu sväljer Zejlon ner tungan, slutar hyperventilera och tar i så det smakar skit i munnen, allt för att vi inte ska få rätt!!

Klass 1: 
Här är det uppslutning som heter duga!! Det gillar vi!! 
 
Mats Karlsson SMK Eksjö leder och är anmäld med sin gamla 240. Anmäld är däremot inte klasstvåan Jonasson som bytt bort sin äggula Golf mot en knallröd Mitsu Evo 4 som kördes förra året i Bilsport RallyCup av Jerry Carlqvist Ryds MK, så med den bilen får han nöja sig att åka föråkare, kanske lika bra det, ifall han skulle råka få sladd på den, så han inte hindrar någon.
 

Trea i klassen är Borgqvist Brothers från Volvobilarnas hemvist, Olofström, och givetvis så åker dom ståndsmässigt i sin silverfärgade 242 GT, Borgqvistarna har redan nu beställt hissbiljett till resultatlistan, för dom kan beroende på sin egen och andras insats bli allt från 1:a till 5:a i klassen. 

Arne Nörager är 4:a inför finalen och har lika många poäng som Owe Melin, 14 närmare bestämt. Även sjätteplacerade Åke Kjellgren med sin Ex-Robertsson Calibra är anmäld, och ska man bortse ifrån Forsell som gjorde ett inhopp i lånad bil, så är faktiskt alla utom just Jonasson (FÖRRÄDARE!!) anmälda som tagit poäng, mycket trevligt!!

Hur går det då tro? Ja, det vettetusan faktiskt.  Men vi gissar att Mats Karlsson vinner före Borgqvist Brothers med Nörager på en 3:e plats före Kjellgren med nykomlingen i BBRC sammanhang, Daniel Molin som 5:a. 

To be contiuned..............